torolkozoszarito radiatorok
 

Antibakteriális törölközőszárító radiátorok

Értekezés a legfrissebb innovatív antibakteriális radiátorokról.

torolkozoszarito radiator romeo

Az Európában működő radiátorgyárak a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően egy új, innovatív megoldást ajánlanak a köz – és egészségügyi intézmények számára. Az újdonság lényege, hogy a radiátorok felületét egy antibakteriális bevonattal látják el…

Mi is ez valójában, és hogyan működik?
A radiátor a gyártás utolsó fázisában kap egy antibakteriális ezüstvegyületeket tartalmazó bevonatot.
Az ezüstionok elpusztítják a baktériumokat és megelőzik a penész és a gomba növekedését.

Bővebben:
Ezüstion technológia révén az ionizált ezüst az infekció, azaz a fertőzés esélyét csökkentő tulajdonsággal bíró anyag. A bevonat az ezüstionok felszabadításával megakadályozza a baktériumok elszaporodását. A felszabadult ezüstionok a festék felületén helyezkednek el. A felületre kerülő mikrobákkal kölcsönhatásba lépve, az ezüstionok felszakítják a sejtfalat. A sejtfalon belülre kerülve az ezüstionok oxidatív stresszt okoznak, leállítják a sejt energiatermelését, megakadályozzák annak reprodukcióját, végeredményben a sejt pusztulását okozzák. Mivel az ezüstionokkal védett felületen ez átlag 5 percen belül bekövetkezik, a baktériumok, nem képesek se szaporodásra, se mutációra. A festék felülete nem ad életteret a mikrobák számára.
Természetesen ez nem helyettesíti, vagy csökkenti a meglévő higiéniai vagy tisztítási rendszereket, de kiegészítő védelmet nyújt a baktériumok elszaporodása ellen.

essex radiator furdoszobai

Ajánlott alkalmazási területek:
- egészségügyi kockázatoknak kitett helyiségek (pl. kórházak, orvosi rendelők, bölcsődék, óvodák, idősotthonok, egyéb közintézmények, oktatási, szociális és sportlétesítmények, éttermek, szállodák, fürdők, humán és állatgyógyászat, ipari szennyvízkezelés, gyógyszeripar, szépségszalonok, szoláriumok),
- gyermek- és babaszobák (hosszan tartó antibakteriális és gombaölő tulajdonságai, vegyszermentessége miatt),
- olyan helyiségekbe, ahol a baktérium, vírus és gomba mentesség fontos.

foxi furdoszobai radiator

six h torolkozoszarito radiator

torolkozoszarito radiatorok gekko

Webáruházunk elkötelezett híve az egészségmegőrzés minden formájának, ezért a RAL 9016 antibakteriális festés választása esetén felár nélkül rendelhető ez a különleges bevonat fehér színben.
Az antibakteriális bevonatot az alább felsorolt törölközőszárító radiátorokhoz tudjuk ajánlani: Aurora, Bolero, Essex, Foxi, Gekko, Gekko Wide, Madrid, Melon, Norfolk, Romeo, Six H, Six V, Soft Corner és Soft radiátorok.

2008 alkalommal