torolkozoszarito radiatorok
 

Kihajtható törölközőszárító radiátorok

Miért praktikus egy kihajtható törölközőszárító radiátor?,

szaritos radiatorok

Sokszor csak a beköltözés után döbbenünk rá, hogy a fürdőszobánk méretét kicsit alulterveztük, de az is lehetséges, hogy időközben megszaporodott a család. A lényeg, hogy sajnos nem férünk el komfortosan… ilyenkor jönnek az ötletek – keskeny mosógép, aprócska fürdőszobaszekrény és még sorolhatnám. Igen ám, de hol szárítsuk a nedves törölközőket, esetleg a mosógépből kivett ruhákat?

kihajthato radiator

Erre adnak kitűnő megoldást a kihajtható és polcos törölközőszárító radiátorok. Ami néhány évvel ezelőtt még luxusnak számított, ma már elérhető közelségbe került. A design radiátor tervezők újszerű megoldással álltak elő e területen is, s az innovatív megoldásnak köszönhetően a kihajtható/lehajtható részekben is kering a melegvíz.

kihajthato torolkozoszaritok

A kihajtható törölközőszárító radiátor egyik nagy előnye, hogy vertikális, falra szerelhető változatban kapható a korlátozott alapterületű helyiségek számára – s ez nem feltétlenül csak a fürdőszoba, akár a konyhába, vagy a mosókonyhába is telepíthető. Ezek a falra szerelhető radiátorok a hagyományos meleg vizes, elektromos és hibrid változatban is elérhetők.
Másik fontos szempont, hogy száradás után „összecsukhatók”, így kevesebb helyet vesznek el a térből.

furdoszobai radiator joker

Webáruházunkban többféle modell közül választhat különböző méretekben, színes és króm kivitelben is.
Íme néhány praktikus törölközőszárító a kínálatunkból:

kaktus kihajthato torolkozoszarito

joker krom radiator

kihajthato torolkozoszarito radiator

sky radiator furdoszobai

4621 alkalommal