torolkozoszarito radiatorok
 

A hibrid törölközőszárító radiátorokról

Miért hasznos egy hibrid törölközőszárító radiátor beszerzése?

hibrid torolkozoszarito radiator

A hibrid törölközőszárító radiátorok térhódítása a radiátorgyártó cégek legújabb fejlesztéseinek az eredménye.
Mi is a hibrid, vagy más néven vegyes üzemű fürdőszobai radiátorok előnye?
Nos, a hibrid radiátorok a központi fűtési rendszer és az elektromos áram kombinációját használják, a lehető legtakarékosabb formában. A fűtési szezonban a központi fűtés melegíti fel a radiátort, amikor a szezonnak vége, akkor pedig az elektromos áramot használjuk. A kettős fűtési rendszerrel a fűtési számlánkat is megkurtíthatjuk, ha mindig a leghatékonyabb fűtési megoldást használjuk.
A fürdőszobában igényeljük leginkább a meleget - még a hűvösebb nyári napokon is-, hiszen a meleg vízzel teli kádból kilépve kellemesebb érzés egy fűtött helyiségben öltözködni, nem beszélve arról, hogy a törölközőnket is átmelegíti a radiátor.

hibrid melon torolkozoszarito


Mielőtt egy ilyen radiátort vásárolunk érdemes eldönteni, hogy a megvásárolni kívánt törölközőszárító radiátort a fürdőszoba teljes kifűtésére, vagy csak a törölközők szárítására akarjuk használni. Ha törölközőszárítónk csak kiegészítő fűtésként funkcionál – pl. padlófűtés van a fürdőszobában -, akkor elég egy kisebb teljesítményű radiátort választani, ellenkező esetben érdemes a nagyobb teljesítményű fűtőtestek közül választani.

hibrid torolkozoszarito romeo


Weboldalunkon a „Hibrid törölközőszárító” kategóriára kattintva számos törölközőszárító radiátor közül választhatunk. Kis – és nagyteljesítményűt, színes, króm, inox, felülettel, netán egy csodaszép kőradiátort, álló – vagy fekvő kivitelűt, térelválasztóst – vagy polcost… Megannyi lehetőség, hogy fürdőszobánkat otthonossá, kellemessé – és főleg! –, meleggé varázsoljuk!

3037 alkalommal