torolkozoszarito radiatorok
 

Elektromos törölközőszárítók

Mitől lehet különleges egy elektromos törölközőszárító?

elektromos torolkozoszarito blues

Amikor a neolitikus korban elődeink meghallották a mennydörgést, s a villámcsapásokat, melyek erdőtüzeket idéztek elő, el sem tudták volna képzelni, hogy utódaik néhány ezer év múltán ezt az isteni energiát felismerve, s egy kis létra formájú fémlemezbe „csomagolva” - azaz az elektromos áramot felhasználva - melegedésre használják.

elektromos kisules

Az elektromos törölközőszárító radiátorok működése pofonegyszerű. Egy fűtőpatron van a radiátor belsejében, s ez melegíti fel a radiátort az elektromos áram segítségével.
Fontos, eldöntendő kérdés, hogy önállóan működtetjük az elektromos fürdőszobai radiátort, vagy csatlakoztatjuk a meleg vizes fűtési rendszerhez. Utóbbi esetben hibrid radiátorról beszélünk.
A fűtőpatronnal felszerelt fürdőszoba radiátor legnagyobb előnye, hogy függetlenítheti magát a központi fűtés rendszertől. Mit is jelent ez? Képzeljünk el egy szép nyár eleji napot, amikor az egész lakásban már kellemes a hőmérséklet, s a központi fűtést már lekapcsoltuk. Reggel bemegyünk a fürdőszobába, letusolunk, s vizesen és dideregve - a hideg kőre kilépünk… Mennyivel kellemesebb érzés, ha arra az időre bekapcsoljuk az elektromos radiátorunkat, s egy melegebb környezetbe, pihe-puha langyos törölközőbe burkolva lépünk ki a zuhanyzóból…

elektromos torolkozoszarito bonanza


Az elektromos, vagy hibrid törölközőszárító másik előnye, hogy olyan fürdőszobákba is telepíthető, ahol nincs kiépítve a központi fűtés rendszere. Mindenképpen olcsóbb megoldás, mint a fürdőszobát megbontani, fúrni, faragni…
Az elektromos radiátorokat könnyű üzembe helyezni, nem kell hozzá fűtésszerelőt hívni. A használata is egyszerű: csak be kell kapcsolni - ha termosztáttal felszerelt, akkor beállítani a kívánt hőfokot -, s máris dolgozik a fűtőtest.

 elektromos torolkozoszarito arsenal

elektromos torolkozoszarito disco


Sokféle design, szín – méret – és teljesítmény áll rendelkezésére, hogy kiválassza az Önnek legmegfelelőbb elektromos törölközőszárító radiátort! Kellemes böngészést!

3435 alkalommal