torolkozoszarito radiatorok
 

Különleges alakú törölközőszárítók

Mitől lehet különleges egy törölközőszárító?

kulonleges radiator six

A mai modern törölközőszárító radiátorok – az innovatív megoldásoknak és a tervezők kreatív munkájának köszönhetően – hatékonyak, helytakarékosak, és olyan változatos formákban mutatkoznak meg, ami személyiséget – s ha azt az enteriőr megkívánja - eleganciát sugároznak minden fürdőszobában.

kulonleges alaku radiator soft corner

Lejárt az ideje a „házgyári” fehér – a pénztárcát cseppet sem kímélő -, ormótlan, itt-ott festék folyásos, vagy repedezett radiátorok idejének, amit nap mint nap láthattunk otthonunkban, s idegenül hatott az életterünkben.
Általánosságban elmondható, hogy a fürdőszoba a legkisebb helyiség a lakásban. Jól meg kell gondolni tehát, hogy milyen fűtőtestet válasszunk. Az egész helyiséget kifűtse, vagy csak törölközőszárításra használjuk, esetleg jól jönne egy olyan modell, ami ruhaszárítóként, vagy polcként is funkcionál?
Legyünk kreatívak, a fentieken kívül vegyük figyelembe azt is, hogy milyen színek dominálnak a fürdőszobában, hogy modern, vagy klasszikus az enteriőr, de mindezeken túl a legfontosabb az, hogy melyik törölközőszárítón akad meg a szemünk. A legtöbb színes radiátor több, mint 200 színben, króm, inox, esetleg arany felülettel választható webáruházunkban.
Található közöttük 3D-s hatszögletű méhsejtmintás, labirintust, vagy kígyót formázó, létra és hajó formájú… és még sorolhatnám a szebbnél szebb törölközőszárítós fürdőszobai radiátorok listáját.
Szárnyaljon hát a képzelet – biztosan rálel a kedvencére…

kulonleges strech torolkozoszarito

graffiti kulonleges radiator 

1854 alkalommal