torolkozoszarito radiatorok
 

Gold kollekció - Elegáns törölközőszárítók

Gold kollekció - A Luxus jegyében

gold kollekcio arany torolkozoszarito

Az elegáns, klasszikus stílus kedvelőinek szánjuk Gold kollekciónkat, de néhány törölközőszárító radiátor modellünk remekül megállja a helyét egy modern enteriőrben is. Az arany szín újra trendinek számít, bátran válasszunk ezek közül, ha a finom csillogást, a prémium minőséget preferáljuk.

gold kollekcio snake

Fürdőszobai radiátorainkról elmondható, hogy klasszikus, viszont cseppet sem egy hagyományos és unalmas törölközőszárítók, hiszen egy vadonatúj formavilágot és innovatív technológiákat sorakoztat fel. Anyagát tekintve elsősorban sárgaréz, de a festett acél törölközőszárító radiátorok esetében a RAL színskála 1036-os (festett arany metál) színével is elérhető a hatás.Többféle fűtésrendszerhez ajánljuk, - lehet melegvizes, elektromos, vagy a kettő kombinációja, azaz hibrid modellt is választani ebből a csodás kollekcióból.

gold kollekcio radiator ocean


Ha egy lenyűgöző és elegáns fürdőszobát álmodott meg, biztos lehet abban, hogy radiátoraink egyikébe bele fog „szeretni”, és az új fürdőszobájában sokat fog időzni a puha, meleg törölközők társaságában… Legyen ez a lakás legfényesebb gyöngyszeme!
Íme, néhány inspiráló kép:

gold kollekcio verdi

gold radiator tango

gold spa torolkozoszarito

1085 alkalommal