torolkozoszarito radiatorok
 

Keskeny törölközőszárítók

Kicsi a hely? Nem fér el a törölközőszárító?

keskeny torolkozoszarito garden

A kisebb helyiségek fűtésénél – mint amilyen a fürdőszoba, vagy a konyha - sokszor gondot okoz a radiátor elhelyezése. Ezeknél e helyiségeknél ugyanis minden négyzetcentimétert szeretnénk a legoptimálisabban kihasználni. A keskeny törölközőszárító radiátorok felszerelésével megoldható ez a probléma, mert helytakarékos és többcélú. Többcélú, mert amellett, hogy meleget ad, felszabadít egy polcot – esetleg egy kis szekrényt -, ahol a törölközőnket tartanánk, ráadásul egy szép design elem is a fürdőszobában. A megfelelő fürdőszobai kiegészítőkkel látni fogjuk, hogy milyen nagy változást érhetünk el egy kisebb alapterületű helyiségben is.

keskeny furdoszobai radiator gekko

Keskeny törölközőszárító radiátorainkat különböző stílusban, - a leghíresebb olasz, francia és angol designerek által megkomponált formákban kínáljuk kiváló minőségben.
Helytakarékos törölközőszárító radiátoraink függőleges és vízszintes kivitelben is elérhetők. A függőleges fűtőtesteket 200 mm szélességtől 2200 mm magasságig ajánljuk. Vízszintes radiátorok esetében 75 mm magasságtól 2200 mm szélességig válogathat kollekciónkból.
Webáruházunkban a festett, színes törölközőszárítókon át a környezetbarát kő, a króm, vagy az inox felületeken keresztül biztosan megtalálja az Ön által megálmodott fűtőtestet! Legyen az otthona lakberendezője, s kényeztesse önmagát és környezetét!

keskeny torolkozoszarito lopez

radiator furdoszobai metro

10420 alkalommal